Je haar dunner door Shampoo??

Ook dit kan en is zeker geen fabel. Heb je dunner haar en je wast het teveel ga je het overbelasten. Why?? denk je nu!

Shampoos verwijderen niet alleen de opbouw van je haar maar ook de natuurlijke olien. Teveel je haar wassen is ongunstig voor de hoofdhuid en het kan zorgen voor droog haar. Dan hebben we ook nog als we dun haar hebben het probleem dt als het nat is dat we helemaal geen haar op ons hoofd hebben dus HOP die föhn er op en drogen maar. Hier heb je het recept voor droog en beschadigd haar.

Om het nog erger te maken. Er zit in Nederland veel kalk in het water wat ook nog helpt om je haar uit te drogen. Dus door teveel je haar te wassen kan het dus zijn dat je haar dunner wordt of lijkt.

Mocht je niet te houden zijn dan adviseren wij je de Grand Opening Shampoo van NOIR STOCKHOLM. De meest milde shampoo voor fijn haar en het zorgt ook nog eens voor een knaller van Volume.

 

Noir Grand Opening Volume Shampoo PRIJS | € 29,95

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM