Je haar GLANST!!!!

Voor en na het stylen zijn er verschillende producten die je haarkleur extra glans kunnen geven.

 

Hoe werkt het nu? Er zijn er ondertussen zoveel en ik weet zeker dat de helft in het kastje in de badkamer ongebruikt staat omdat je niet weet wat je er mee moet.

Gebruik altijd een glansserum in handdoek droog haar voordat je gaat föhnen. Een serum verdeelt zich door het vochtige haar en tijdens het föhnen verdeel je het product.

De Glansspray is een product wat je gebruikt na het föhnen. Hiermee geef je het haar direct een lichte glans. Gebruik niet teveel anders kan het het haar verzwaren.

 

Wil je een product die je voor en na het föhnen kan gebruiken adviseren wij de Essence Absolue van Shu Uemura Art of Hair.

Een veelzijdig glans product wat je zowel voor als na het föhnen kunt gebruiken. Gebruik ook hier weer niet teveel van. Overdaad schaad in dit geval en je wilt niet met een vette pannenkoek op je hoofd lopen.

Vraag naar de Essence Absolue en laat je adviseren hoe het voor jouw haar het beste werkt!

 

 

 

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM