JOOST’S FAVORITE: AERATE 08

Waarom?

Geeft het haar geweldig veel body met een fashionable look. De revolutionaire, luchtige textuur geeft het haar extreem veel volume en verzorging. Het exclusieve Bonding System beschermt het haar langdurig tegen vocht van buitenaf voor een finish zonder frizz.

GEBRUIKSAANWIJZING

Breng het aan op vochtig haar en laat het aan de lucht drogen. Föhn het haar voor veel body en volume en een steviger resultaat.

STYLING TIPS

Breng Redken aerate 08 aan en finish de look met Redken fashion Work 12 voor voller en dikker haar dat beschermd is tegen vocht van buitenaf.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM