JOELLES NUMBER ONE!

Joelle:

Cerafil Maximize Texture Effect is voor mij de absolute NUMBER ONE! Een ideale verfrisser voor het haar. Een fijn product voor het fijnere en wat dunner wordende haar. Deze Lichtgewicht texturizer voegt textuur toe en absorbeert oliën de hele dag door om het haar en de hoofdhuid er fris uit te laten zien.

TOEPASSING

Dagelijks aanbrengen op droog haar, goed schudden en spray het op de aanzet en in de lengte. Opnieuw aanbrengen wanneer nodig.

LOVE IT!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM