Kerastase Densifique Bain Densifique Homme 250ml

Laten we starten met het meest voorkomende probleem bij mannen: haaruitval.

Mannen die zeggen dat ze het niet erg vinden dat hun haar dunner aan het worden is geloven we dus niet. Laten we eerlijk zijn: we willen allemaal een volle bos!

Er zijn heel veel shampoos tegen haaruitval maar alleen met een shampoo ga je het niet redden. Je zal echt wat meer uit de kast moeten halen.

Heb jij last van haaruitval? Om het probleem voor nu op te lossen adviseren wij je Kerastase Densifique Bain Densifique.

De Densifique Bain Densifique Homme is een dagelijks verzorgend bad. Voordelen: Scalp voelt verlicht, de haarvezel lijkt dikker en de haarmassa lijkt voller en gezonder. Gebruiksaanwijzing: Breng aan op vochtig haar. Emulgeer, masseer in en spoel.

Door naar de volgende stap!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM