Je haar kleuren na de Zomer…..

Wij horen heel vaak na de zomer:

mijn haar is dof, egaal, te wit, kleurloos, saai, stro…… en ga zo maar door.

Het volgende is: ik wil LOWLIGHTS…… het verhaal van de klok en de klepel.

Wij zijn een voorstander voor diepte en lossen dit heel graag voor je op maar wat je nog meer kan doen direct na de zomer is vragen om een Shades EQ Color Gloss behandeling. Een soort lipgloss voor je haar om het haar net even die oppepper te geven die het nodig heeft.

Het geeft waanzinnig veel glans, het kleur in zonder dat je een geverfd hoofd krijgt en daarnaast denkt deze kleuring dat het een conditioner is.

 

Geniet wat langer van je zomer look en maak een tussenstap naar je Herfstkleur.

Nog een voordeel: je haar kan even bijkomen voordat je de FULL Treat neemt qua kleur!

 

Vraag onze kleurspecialisten wat de mogelijkheden voor jouw zijn!

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM