Heb jij last van roos en weet je niet wat je er tegen kan doen?

Wat is roos nou precies?

Deze witte schilfers zitten vaak los in het haar. Bijna iedereen heeft weleens last van roos in het haar. Meestal gaat het om een tijdelijke irritatie van de hoofdhuid.

Deze irritatie kan veroorzaakt worden doordat je teveel stylingsproducten als mousse, gel, wax, etc. hebt gebruikt.

Wat ook kan is omdat we van temperatuur veranderen en binnen de verwarming weer flink staat te blazen dat je daardoor last krijgt van roos.

Wij adviseren je de dandruff Control Shampoo van Redken.

Deze shampoo vermindert schilfering, irritatie en jeuk en helpt roos te verwijderen. De hoofdhuid is gehydrateerd en je haar is soepel en glanzend. Veel Anti roos shampoos maken je haar namelijk dof.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Vanwege een technische storing is het helaas niet mogelijk om op dit moment online een afspraak te boeken. Excuses voor het ongemak maar we proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen. Dank voor uw begrip!

Wij springen een gat in de lucht….. we mogen weer open!

Uiteraard met dezelfde restricties als voorheen.

De lijnen zijn vanaf 23 februari weer open en de afspraken die reeds zijn gemaakt in de periode voorafgaand aan de tweede lockdown blijven uiteraard in de agenda staan.

Mocht je nog geen afspraak hebben voor nà 2 maart en wil je bij ons een behandeling, dan is ons advies: boek zoveel mogelijk online.

Mocht dit echt niet lukken dan kan je uiteraard naar de salon bellen, maar hou rekening met een wachttijd.

Wij hopen jullie allemaal weer snel te zien.

❤️  Team Het Haartheater