LAST VAN AFTER SUMMER HAAR?

Je haar is: uitgedroogd, futloos, breekt af, verzwakt of dof?

Vraag dan naar onze Redken Chemistry behandelingen:

Waarom het werkt:

Het systeem is gebouwd op een sterke basis van eiwitten en vocht. Dit is waar grotendeels het haar ook uit bestaat. Redken Chemistry is een uitgebreid systeem van producten die de juiste voeding voor je haar kunnen geven.

Elk product biedt intensieve zorg door middel van sterk geconcentreerde ingrediënten die werkzaam zijn in combinatie met  een pH-sealer. Door middel van een reeks Chemistry behandelingen in de salon en door de juiste producten thuis te gebruiken geven wij je je haar terug van voor de zomer.

See your stylist!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM