LAST VAN HAARUITVAL?

De bomen verliezen hun blad en in deze periode hoor ik veel in de stoel ik heb last van haaruitval.

Er zijn eigenlijk maar twee middelen die haaruitval zouden stoppen, en dat is het pilletje Finasteride en de lotion Minoxidil. Deze beide zijn alleen op recept verkrijgbaar, en helpt ongeveer 80% van de mannen en vrouwen die last hebben van haaruitval. In de meeste gevallen zal de uitval gestopt worden, en in sommige gevallen zal de haargroei weer herstellen. Dit zijn overigens middelen die ‘genezen’, want op het moment dat je stopt zal de haaruitval gewoon weer doorgaan als voorheen.

Wat is in deze periode belangrijk? Goede voeding!

Mijn advies: eet veel vitamines en mineralen.

Als je een gezond en gevarieerd voedingspatroon hebt, hoef je je hier niet echt zorgen over te maken. Maar voor het geval je toch zeker wilt zijn dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt die zorgen voor een gezonde haardos en dus haaruitval tegen zal gaan. De belangrijkste speler hierin is Vitamine B8, wat zorgt voor de aanmaak van Keratine. Daarnaast zorgt zink voor sterk en gezond haar. Voor een gezonde hoofdhuid is vitamine A heel belangrijk. Daarnaast spelen vitamine C, vitamine B complex, vitamine E en zink een hele belangrijke rol.

Daarnaast adviseer ik Cerafill van Redken om de doorbloeding op de hoofdhuid te stimuleren waardoor de haren beter gaan groeien.

Wat is het? Cerafill is de oplossing voor dunner wordend haar. Met een reeks krachtige formules biedt Cerafill een oplossing voor het dunner worden van het haar. Cerafill bevat twee eenvoudig te gebruiken systemen: Defy en Retaliate. Daarnaast zijn er drie Maximize producten die alle types dunner wordend haar verdikken en versterken.

Defy is er voor normaal tot dun haar.

Retaliate is speciaal voor aanzienlijk verdund haar.

Wil je meer weten? Bekijk hier een filmpje over het systeem of vraag een van onze stylisten om meer informatie.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM