Last van hoofdhuid- en haaraandoeningen? Gezond haar begint bij de wortels!

Of je nu te maken hebt met een overmatige vette hoofdhuid of
hormonale haaruitval, de families van Naturaltech zijn samengesteld om te voorkomen en te ondersteunen bij de meest voorkomende hoofdhuid- en haaraandoeningen.

Gezond haar begint bij de wortels!

Naturaltech helpt jou het evenwicht te herstellen en het haar en de hoofdhuid weer in een gezonde, natuurlijke staat te brengen.

Naturaltech is gemaakt om te worden gebruikt in combinatie met behandelingen die worden uitgevoerd met een massageritueel, iets wat u kunt krijgen in een van onze Haartheater salons. In evenwicht met de producten, reactiveert een massage de microcirculatie en bereidt uw hoofdhuid voor om de voordelen van de behandeling volledig te absorberen.

De hoofdhuid herbergt een familie van beschermende micro-organismen – essentieel voor het evenwicht van de hoofdhuid – genaamd Microbiota.

Energizing Superactive, Energizing Seasonal Superactive en Elevating Recovery Scalp Treatment bevatten de innovatieve Microbiotic Booster met postbiotica.

Deze nieuwe klasse beschermende moleculen helpt de huidbarrière te versterken, vermindert roodheid, jeuk en ongemak van de hoofdhuid en biedt een extra barrière tegen agressieve invloeden van buitenaf, voor een evenwichtige hoofdhuid.

Bekijk en shop HIER de complete Naturaltech lijn van Davines.