LAST VAN PLUIZIG HAAR?

De meest slechte periode voor je haar komt er aan……. de Zwinter. De lucht is vochtig, dan waait het weer de andere dag is het weer droog. Je gaat de deur uit met mooi geföhnd haar en diezelfde middag heb je een hoosbui waar je door moet. Hoe gaan we in deze periode controle houden over ons haar?

Haar wat beschadigd is Pluist het meeste.

Wat wij je adviseren is een  Keratine Treatment van Maxliss.

Het favoriete product van Mahis is de Crystallization.

Wat is het?

Een veelzijdige keratine behandeling die het haar verdikt.

Speciaal ontwikkeld voor pluizig haar met weinig volume.

Ideaal om fijn haar te verdikken en te versterken.

De Crystallization geeft het haar het ‘Botox-effect’ en verdikt het haar direct zonder te verzwaren. Dit resultaat ontstaat door de combinatie van de actieve bestanddelen: hyaluronzuur, Prodew500® en tarwe-eiwit.

Het haar is direct na de behandeling sterker en krijgt een gezond volume. Het haar ziet er niet alleen voller uit, maar voelt ook zo aan. Deze behandeling is een veelzijdige keratine behandeling die het haar:

•verdikt en versterkt;

•een volumeboost geeft;

•zuivert van geelpigment (zeer geschikt voor grijs & blond haar);

•steiler maakt (tot wel 40%).

De Crystallization is uitermate geschikt als herstellende behandeling na het verven van het haar.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM