LEER HOE JE ZELF JE HAAR KUNT STYLEN

Precies over twee maanden is het kerst en wie wil er nou niet beeldschoon achter die kalkoen zitten?

Zonder gekheid: vanaf nu gaan alle leuke borrels, diners en feestjes weer beginnen. Je kan je haar laten föhnen of stylen bij de kapper maar hoe leuk is het als je het zelf net zo goed kunt.

Er lopen in Het Haartheater 2 Hairstylisten rond die je graag alles leren. Mahis en Melchi geven op aanvraag Masterclasses waarbij je leert hoe je zelf je haar moet stylen en hoe je op ieder feestje goed voor de dag komt.

Zoek je nog een leuk kerstcadeau voor je vriendin dan is dit natuurlijk ook een fantastisch en bijzonder origineel cadeau.

See your Stylist!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM