Lippen getuit

De ene rode lipstick is de andere niet. De zoektocht naar het perfecte exemplaar is best een klus!

RED HOT LIPS

Rode lipstick is natuurlijk geen trend, maar de manier waarop we hem in 2018 dragen wel. Bij zowel de shows van Max Mara, Haider Ackermann, Blumarine als Temperley London combineerden make-up artists felrode lippen met weinig tot geen oogmake-up. Less is more!

Vind de beste roodtint: lichte huid, blauwe ondertoon; olijfkleurige huid, oranje ondertoon; donkere huid, donkerrood.

De allermooiste is VIXEN van Youngblood Minneral Cosmetics. Deze kan bijna iedereen hebben.

Kom je er niet uit welke kleur bij jou het beste past, loop dan binnen in een van de Haartheaters. Onze Make-up Artists kunnen je exact vertellen what to do!

Youngblood VIXEN Lipstick

PRIJS | € 27,50

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM