Love is in the HAIR!

Wat is PHI?

En waar staat het voor?

Wat is perfectie? En kunnen we het zelfs bepalen of meten? De Griekse wijsgeer Euclides beschreef het als eerste en gaf het kind meteen ook een naam: PHI.

Dan komt er nog een heel verhaal maar dit zullen we jullie besparen.

Wat is het? Het zijn gewoon super coole Haar sticks!

Bij So-Phi zijn ze ervan overtuigd dat de vrouw van nature perfect is. Een toets parfum, een discreet accessoire volstaan om haar schoonheid te accentueren.

Daarnaast zijn ze meer dan ‘enkel’ een accessoire merk.

Met duurzame en kwalitatieve producten streven ze ernaar om een verschil maken. Onder het motto ‘Stick Together’ willen ze dat vrouwen elkaar helpen.

Zo gaat per verkochte Hairstick van So-Phi, 1 euro aan een welbepaald goed doel, dat zich focust op het helpen van vrouwen overal ter wereld. Een concreet project van een lokale vrouwenorganisatie die zich inzet om de positie en situatie van vrouwen in de wereld te verbeteren en te versterken, daar wil So-Phi en Het Haartheater hun steentje toe bijdragen.

Waar te koop? In de Beautyshop van Uptown Zuid.

So-Phi. So…Perfect

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM