Malibu Blondes

Meer dan 85% van de mensen wast hun haar gewoon in de douche met kraanwater. Klinkt natuurlijk heel logisch. Maar wist je ook dat kraanwater de boosdoener is van veel voorkomende schade aan je hoofdhuid en haar? 

 

Kraanwater zit vol met mineralen en metalen (kalk) dat er voor kan zorgen dat: 

je haarkleur vervaagt

een koperkleurige vervaging van je blonde kleur geeft

je haar grauw maakt 

je, je schakeringen van je highlights ziet verdwijnen een paar weken na het zetten er van.

je highlights snel dof worden 

 

Nu ga je op vakantie en kan het zijn dat je haar door het water in het zwembad groen uitslaat. What to do aan al deze Blond issues? 

Je gebruikt 1 Malibu Blondes sachet per week. 

Hoe werkt het? 

Je maakt je haar nat

Je neemt 1 zakje met een klein beetje water en masseert dit vooral in je lengten en punten. Laat dit 5 minuten inwerken. 

Je wast je haar met je reguliere shampoo en Conditioner. Wij adviseren je voor deze periode de Nieuwe Olaplex No. 4 Bond Shampoo en de Olaplex No. 5 Bond Conditioner te gebruiken. 

 

PRIJS voor drie zakjes Malibu Blondes | € 35,- 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM