MARIE-STELLA-MARIS

Judith’s favorite……

Wat is het?

Marie-Stella-Maris is een Amsterdams lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater,  zetten zij ons in om een bijdrage te leveren.

Voor elk product dat jij koopt, draagt Marie-Stella-Maris een vast bedrag af om schoon drinkwater projecten te realiseren wereldwijd.

Waanzinnig concept maar wat verkopen ze allemaal?

De collectie verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris bestaat uit een breed assortiment in:

lichaamsverzorging

gezichtsverzorging

haarverzorging

In verschillende spannende geuren bieden zij onder andere zepen, oliën, lotions, scrubs en crèmes. Het assortiment bevat ook een aantal huisparfums zoals een verfrissende linnen water is hun aller lekkerste roomspray

waar te koop?

marie-stella-maris.com

Keizersgracht 357HS

1016 EJ Amsterdam

Tel.: 085 273 2845

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM