MEER HAAR UITVAL IN DE HERFST? Wat te doen…

Het is officieel herfst, de blaadjes vallen van de bomen, net als ons haar uit ons hoofd, HELLUP! Dit komt omdat de dagen korter worden (minder zon) waardoor er minder melatonine wordt aangemaakt, dit heeft als gevolg dat onze haargroeisnelheid afneemt en we meer haaruitval hebben.  (zo heeft in de zomer, de warmte en het zonlicht een positieve invloed op je hormonen die de haargroei regelen)

Daarnaast kent je haar een paar fasen:

1. Anageen (groeifase)

2. Catageen (overgangsfase) (de groei van het haar stopt en het haar wordt voorbereid om uit te vallen)

3. Telogeen (rustfase) Terwijl het oude haar rust, begint er een nieuwe haar in de groeifase.

4. Exogeen (verliesfase)

Dit is een deel van de rustfase waarin het oude haar losraakt en uitvalt, en het nieuwe haar blijft groeien

Deze cyclus herhaald zich, al je haren op je hoofd bevinden zich in verschillende stadia van groei en uitval. Als je je haar goed verzorgt, en de juiste producten gebruikt, kan je je haar zo lang mogelijk sterk en gezond houden.  Ons team zit altijd op de laatste trends qua haarproducten en we hebben hier een aantal top producten om jouw haar in de beste conditie te houden. 

SARYNA KEY UNIQUE PRO ANTI-SKEPTIC AMPOULLE

De Anti-Skeptic haaruitval ampullen bestaan uit natuurlijke kruidenextracten, tea tree olie en de gepatenteerde BETOFIX technologie. Dit ingrediëntcomplex versterkt het haar en voorkomt dat het loskomt bij de wortel. Het extra voordeel van BETOFIX-technologie is het vermogen om het haarzakje te verzachten en te versterken, voor gezonder, voller en sterker haar. Het Anti Skeptic ampul zorgt voor een effectieve, geleidelijke en langetermijn haargroei oplossing.

SARYNA KEY ANTI SKEPTIC SHAMPOO

De Anti-Skeptic Shampoo tegen haaruitval wordt gebruikt om de haarwortels te versterken, de muntolie dient om de hoofdhuid te stimuleren. De wetenschappelijke BETOFIX-technologie is een bewezen langere termijnoplossing tegen haarverlies en dunner wordend haar.

OASE HAIR VITAMINS

We hebben deze al een aantal keer genoemd, maar hij blijft een van onze favorieten. De OASE vegan gummy voor gezonder, langer en mooier haar.

Onze moderne levensstijl biedt ons ongekende mogelijkheden. We zijn altijd bereikbaar, continu onderweg en elke dag bereid om de lat hoger te leggen. Maar hoe veel voldoening we er ook uithalen: ons drukke bestaan heeft een weerslag op ons lichaam. Stress en tekorten in voedingsstoffen geven ons haar flink wat te verduren. Zo ervaart ongeveer 95% van de vrouwen vroeg of laat haarproblemen zoals uitval en haarbreuk. Een slechtere haardos kan je flink onzeker maken. Onnodig: want door je lichaam een handje te helpen en de juiste supplementen te nemen, ziet je haar er binnen de kortste keren weer vol en stralend uit.

De snoepjes van OASE zijn vegan Soft GumsTM.