MEET MR.SMITH FROM DOWN UNDER!

Mr. Smith is een vrij nieuw merk uit Australië dat we sinds september in huis hebben.

Wat is het?

De producten van Mr. Smith zijn zorgvuldig vervaardigd uit een selectie van Australische plantenextracten en essentiële oliën. “Mr. Smith gelooft dat wat ze weglaten in de producten, net zo belangrijk is als wat ze erin doen. Ze bevatten dus geen chemische sulfaten en parabenen, ze testen niet op dieren en ze maken geen gebruik van dierlijke ingrediënten.

Vraag een van onze stylisten welke Mr. Smith Producten het beste voor jouw haar zijn……..

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM