Mid Summer MUST HAVE

We zijn halverwege de zomer en je haar vraagt om extra verzorging!

 

Wij adviseren je NU en vooral na de zomer het Kerastase Nutritive 8h magic night serum te gebruiken. 

 

Wat is het en wat doet het?

Dit leave-in serum voor in de nacht geeft een voedende boost aan alle droge haartypes. Gedurende de nacht wordt het haar verzorgd en hersteld van het verlies van voeding en bescherming gedurende de dag, door alle voedingsstoffen van jouw haarverzorging te absorberen. Verrijkt met Iriswortel extract en een blend van 5 vitaminen waaronder vitamine E, zorgt dit serum voor een diepe penetratie in de vezel voor meer dan 8 uur lang, voor een 100% absorptie om de gebalanceerde voedingswaardes van het haar te herstellen.

Zijn lichtgewicht, crèmige textuur past bij alle haartypes: op dun haar helpt het ontwarren en op normaal tot stug haar helpt het je haar beter te managen. Toegepast in de nacht, het haar absorbeert het serum progressief, om uitputting van overdag te herstellen. Deze melk-gelachtige crème smelt in het haar om snel te worden geabsorbeerd. De volgende morgen ziet je haar er gevoed uit en is zichtbaar zachter, makkelijker te stylen, met een lichtgewicht satijnen finish.

Gebruiksaanwijzing:
Gebruik 2 tot 4 pompjes, afhankelijk van de lengte en dikte van het haar. Breng aan op de lengten en punten. Voor gebruik op nat haar, droog het haar eerst af met een handdoek voordat je het aanbrengt. Style het haar zoals gewenst gedurende de nacht. Leave in. Uitspoelen is niet nodig. Breng het nogmaals aan op droog haar voor een extra boost van voeding gedurende de nacht.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM