MINERAL RADIANCE YOUNGBLOOD

Heb je nog niet genoeg zonnestralen kunnen pakken? No worries. Daar hebben wij de gelukkig de bronzers van Youngblood voor en uiteindelijk nog beter voor je huid ook.

WE LOVE THE MINERAL RADIANCE

Dit is een lichtreflecterende minerale poeder en highlighter in vaste vorm, die gebruikt kan worden op het gezicht, de schouders, decollete en de benen. Mineral radiance geeft de huid een natuurlijke en gezonde gloed en wie wil dit nu niet?

Gebruiksadvies:De poeder wordt aangebracht met een van de aanbevolen penselen, daar waar je een stralende gloed of highlight wil.

Vraag aan een van onze Youngblood Make-up artists welke het beste is voor jouw huidskleur.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM