MIS JIJ OOK DE GEUR VAN DE ZOMER?

Ik wel, maar heb een nieuwe favorite geur: Laboratorio Olfattivo-Salina.

Parfumeur David Maruitte creëerde in het magische Laboratorio Olfattivo de geur Salina.

Salina is vernoemd naar het Italiaanse eiland en is geïnspireerd op een wandeling op het verlaten strand, vlak voordat de zon opkomt. Het parfum roept associaties op met warme citroen: fris maar zwoel en met een zonnig karakter. Het opent met een fris citrusakkoord en een lichte bloemnoot (myrtus) en gaat over op iets dat anders dan anders ruikt, namelijk dennennaalden in combinatie met een mineraalakkoord dat ook wel heet zand wordt genoemd. De top- en hartnoten worden bestrooid met zeezout en laten daardoor een rustgevende en zomerse geur van een turquoise oceaan achter.

Najaar of niet ik word er blij van!

Waar te koop?

babassu.nl

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM