Wat je moet weten als je je haar gaat oplichten

Je haar wordt nooit in één keer blond

Behalve als je al donkerblond was van jezelf. Het is niet mogelijk om donkerbruin of zwart haar na één behandeling blond te krijgen.

Het proces ziet er ongeveer zo uit: eerst wordt je haar lichter met een warme ondertoon. Vervolgens kan het oranje-achtig lijken, nog een keer de kwast er over en na een juiste spoeling is je haar koel en blond. It takes time!

Heb je donkerblond haar

Laat je Haar Kleuren met Redken Blonde Idol. Deze highlift serie heeft 12 tinten die je in 1 x het gewenste resultaat kunnen geven. NO TONERS needed en gegarandeerd ook niet hele lange behandelingen in de salon.

Je haar moet het aankunnen

Is je haar kapot door stijlen, krullen of föhnen? Of zijn je punten sowieso zwaar aan knippen toe? Blondeer je haar dan liever niet te heftig. Door het bleken wordt de kleur uit je lokken onttrokken en neemt de kwaliteit van je haar af. Vraag altijd om Olaplex of PH Bonder. Na een blondeersessie is het dan ook goed om je haar te voeden met maskers en serums.

Niet elke kleur staat iedereen

Als je geen natuurlijke blondine bent is het belangrijk om rekening te houden met je huidkleur. Blonde haarkleuren variëren van goudgeel tot aswit. En niet alles staat iedereen.

Toe aan een nieuwe Blondkleur? See your Stylist!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater