Mr. Smith BLOND

Als aanvulling op onze VEGAN producten, zijn we verheugd om de komst van onze nieuwe kleurverbeterende behandeling, Mr. Smith Blond, aan te kondigen. Het lijkt wel of we een nieuwe baby hebben gekregen en dat hebben we ook! 

We waren al fan van Mr. Smith maar nu ze ook speciaal voor Blond haar verzorging aan het maken zijn, springen we helemaal een gat in de lucht. 

Waar gebruik je het voor? 

Om gele en koperachtige tinten te verwijderen van opgelicht haar. 

Mr. Smith Blonde zorgt voor balans en voegt levendigheid toe aan blond gekleurd haar. 

Amandel-, lavendel- en sinaasappelschilolie zijn er in verwerkt om de hoofdhuid te kalmeren, terwijl tarwe-eiwit de beschadigde cellen versterkt en herstelt.

Mr. Smith BLOND is anders dan elk ander tonisch product dat we hebben gebruikt,

Hoe gebruik je het? 

afhankelijk van hoe koel je wil, wil je een heel koel resultaat laat je de treatment 5 minuten inwerken, wil je een fris maar geen koel resultaat doe je hem er op en er af. Kam hem wel altijd goed door. 

Welke voordelen zitten er nog meer in de fles? 

Het is rijk aan anti-oxidanten en vitamine C. 

 

Mr. Smith Blond is PETA-gecertificeerd vegan en is vrij van sulfaten, parabenen en siliconen.

 

PRIJS | € 42,90

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM