Mr. Smith is terug in Het Haartheater:

Mr. Smith is toegewijd aan stijl, inhoud en eenvoud: stijl boven alles, inhoud van ingrediënten – eenvoud door design.

 

Hun visie is om uitzonderlijke, Australische haarverzorgingsproducten te maken, zorgvuldig samengesteld uit een selectie van Australische botanische en essentiële oliën. Innovatief gebruik van biologische passiebloem, kakadu-pruim en wierook, in combinatie met rozengeranium, macadamia-olie en açaibes. Dit heeft geleid tot een reeks producten die zijn ontworpen voor prestaties met alleen hoogwaardige ingrediënten.

Onderscheiden door een verfijnde luxe, is elk product wetenschappelijk ontworpen en getest om deze prestaties te leveren. onderscheiden zich door: hydratatie, lichtgewichte formules en ze zijn organisch voedend. De Mr. Smith-collectie biedt maximale resultaten, terwijl de natuurlijke vloeibaarheid en glans van het haar behouden blijven.

Het creatieve team van Mr. Smith werkt nauw samen met internationale redactionele shoots en catwalkshows waardoor ze exact weten wat er aan producten nodig is om later in het jaar bepaalde looks te kunnen creeren. Door de nauwe samenwerking met hun laboratoria zijn alle Mr. Smith-producten bedacht en verfijnd om te voldoen aan de behoeften van stylisten die creatief met haar bezig willen zijn.

Mr. Smith is van mening dat wat ze weglaten, net zo belangrijk is als wat ze in de fles stoppen. Daarom zijn ze vastbesloten om producten te maken die geen sulfaten of parabenen bevatten; NOOIT! 

Wellicht overbodig om te melden maar alle producten zi niet op dieren getest en zijn  alle producten PETA-gecertificeerd.

Welcome back Mr. Smith! 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM