Mr. Smith is terug in Het Haartheater:

Mr. Smith is toegewijd aan stijl, inhoud en eenvoud: stijl boven alles, inhoud van ingrediënten – eenvoud door design.

 

Hun visie is om uitzonderlijke, Australische haarverzorgingsproducten te maken, zorgvuldig samengesteld uit een selectie van Australische botanische en essentiële oliën. Innovatief gebruik van biologische passiebloem, kakadu-pruim en wierook, in combinatie met rozengeranium, macadamia-olie en açaibes. Dit heeft geleid tot een reeks producten die zijn ontworpen voor prestaties met alleen hoogwaardige ingrediënten.

Onderscheiden door een verfijnde luxe, is elk product wetenschappelijk ontworpen en getest om deze prestaties te leveren. onderscheiden zich door: hydratatie, lichtgewichte formules en ze zijn organisch voedend. De Mr. Smith-collectie biedt maximale resultaten, terwijl de natuurlijke vloeibaarheid en glans van het haar behouden blijven.

Het creatieve team van Mr. Smith werkt nauw samen met internationale redactionele shoots en catwalkshows waardoor ze exact weten wat er aan producten nodig is om later in het jaar bepaalde looks te kunnen creeren. Door de nauwe samenwerking met hun laboratoria zijn alle Mr. Smith-producten bedacht en verfijnd om te voldoen aan de behoeften van stylisten die creatief met haar bezig willen zijn.

Mr. Smith is van mening dat wat ze weglaten, net zo belangrijk is als wat ze in de fles stoppen. Daarom zijn ze vastbesloten om producten te maken die geen sulfaten of parabenen bevatten; NOOIT! 

Wellicht overbodig om te melden maar alle producten zi niet op dieren getest en zijn  alle producten PETA-gecertificeerd.

Welcome back Mr. Smith!