Picked by Narcis

Het Perfect Eyelash Wimper groeiserum.

Dit wimper groeiserum helpt je vollere, langere en donkerdere wimpers te krijgen. Dit omdat door het groeiserum de haarwortels geactiveerd worden en het stimuleert de natuurlijke groei en de celdeling. Tevens verlengt het de groeifase (levensduur) van je wimpers, het vertraagd de groei van de nieuwe wimpers maar tegelijkertijd stimuleert het de groei van de nieuwe wimpers, hierdoor groeien dus al de nieuwe wimpers al voordat de “oude” uitgevallen zijn. Door dit alles creëer je extra lengte en volume! De proteïnen werken als conditioners en geven de wimpers extra glans. Resultaat: langere, vollere, donkerdere en sterkere wimpers met een gezonde uitstraling!

Je kunt onze groeiserum zowel voor de wimpers als wenkbrauwen gebruiken!

Breng het wimperserum aan op een gereinigd gezicht (’s avonds); verwijder indien nodig contactlenzen.Breng een zeer kleine hoeveelheid aan bij de aanzet van de wimpers. Zorg ervoor dat het niet in de ogen komt. Gebruik niet meer dan één keer per dag. Hou  er rekening mee dat je het wimperserum consequent elke dag aanbrengt voor minstens 6-8 weken. Nadat je wimpers optimaal eruitzien na het gebruik van Perfecte Eyelash serum, kun je volstaan met een onderhoudsdosering van 3 a 4 keer per week om je prachtige wimpers te behouden. Perfect Eyelash Wimpergroeiserum kan tevens worden gebruikt tijdens het gebruik van wimperextensions of wimperverf.

Het wimperserum bevat geen hormonen,  enkel een 100% Natuurlijk Japans extract wat er voor zorg dat de wimpers voller en langer worden.

PRIJS | € 49,95