Picked by Narcis

Het Perfect Eyelash Wimper groeiserum.

Dit wimper groeiserum helpt je vollere, langere en donkerdere wimpers te krijgen. Dit omdat door het groeiserum de haarwortels geactiveerd worden en het stimuleert de natuurlijke groei en de celdeling. Tevens verlengt het de groeifase (levensduur) van je wimpers, het vertraagd de groei van de nieuwe wimpers maar tegelijkertijd stimuleert het de groei van de nieuwe wimpers, hierdoor groeien dus al de nieuwe wimpers al voordat de “oude” uitgevallen zijn. Door dit alles creëer je extra lengte en volume! De proteïnen werken als conditioners en geven de wimpers extra glans. Resultaat: langere, vollere, donkerdere en sterkere wimpers met een gezonde uitstraling!

Je kunt onze groeiserum zowel voor de wimpers als wenkbrauwen gebruiken!

Breng het wimperserum aan op een gereinigd gezicht (’s avonds); verwijder indien nodig contactlenzen.Breng een zeer kleine hoeveelheid aan bij de aanzet van de wimpers. Zorg ervoor dat het niet in de ogen komt. Gebruik niet meer dan één keer per dag. Hou  er rekening mee dat je het wimperserum consequent elke dag aanbrengt voor minstens 6-8 weken. Nadat je wimpers optimaal eruitzien na het gebruik van Perfecte Eyelash serum, kun je volstaan met een onderhoudsdosering van 3 a 4 keer per week om je prachtige wimpers te behouden. Perfect Eyelash Wimpergroeiserum kan tevens worden gebruikt tijdens het gebruik van wimperextensions of wimperverf.

Het wimperserum bevat geen hormonen,  enkel een 100% Natuurlijk Japans extract wat er voor zorg dat de wimpers voller en langer worden.

PRIJS | € 49,95

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM