Net echt……

Er is echt niks erger dan dat je nep haar | extensions ziet zitten. Of het nu de verkeerde kleur is of een andere textuur. Het kan ook de verkeerde lengte hebben waardoor het net is of er een mat achter je aan wappert. 

Wij vinden het in Het Haartheater heel belangrijk dat als je besluit een haarverlenging of verdikking te nemen dat je het juiste haar hebt. Wij werken uitsluitend met het haar van Natural Hair Company.

Natural Hair is zo natuurlijk dat het niet te onderscheiden is van je eigen haar. Natural Hair is van zeer hoge en constante kwaliteit. 

Veel haar is niet meteen mooi haar. Integendeel, teveel haar kan onnatuurlijk lijken. Bijvoorbeeld dun aan de bovenkant en een bos van heb ik jou daar aan de onderkant, ook dat valt op. 

We werken met Tapes, Weaves en als het om een totale opvulling gaat met Great Lengths. 

Wat ook kan is dat je er eens wat extra haar bij wil hebben voor een feestje. Dat maken we ook op maat met clips. We kijken naar je haar, kleur, textuur en waar je zelf iets mee kan als je de clips in doet. 

Laten we nu echt even eerlijk zijn: welke vorm je van nephaar je ook draagt, het is niet altijd het beste voor je eigen haar omdat het aan je haar hangt en daardoor trekt. Maar goed, wat niet per se goed is kan er natuurlijk wel fantastisch uitzien, mits je het goed doet. 

 

Ben je nu al nieuwsgierig? Loop dan binnen in een van onze salons en vraag naar de mogelijkheden.

De komende weken delen we alles met je over  nep haar.