NEW: Cowshed

Uitgeblust? Laat je ruimte geuren met een vitaliserende geur. Ontdek nieuwe energie met de vitaliserende Grumpy Cow Uplifting Room Candle van Cowshed. De Uplifting Room Candle van Cowshed is een verkwikkende geurkaars met een kruidige mix van citrusvruchten met essentiële oliën van rode mandarijn en grapefruit die je zintuigen stimuleren, terwijl Petitgrain je mind leeg maakt. Geeft je nieuwe energie!

De Uplifting Room Candle is gemaakt van 100% natuurlijke wassen, GGO-vrije (Genetisch Gemanipuleerde Organismen-vrij), biologische en plantaardige gecertificeerde ingrediënten. De ingrediënten zijn afkomstig uit duurzame bronnen en zijn vrij van chemicaliën-, palm-, paraffine en petroleum was. De lont is loodvrij en gemaakt van natuurlijke vezels. Geschatte brandduur: 60 uur.

GEBRUIKSADVIES

Geschatte brandduur: 60 uur. Niet langer dan 2 of 3 uur per keer de geurkaars laten branden, dan is de ruimte verzadigd.

Lijkt het je het ook lekker om de andere Grumpy Cow producten te gebruiken; zoals de ontspannende Uplifting Bath & Shower Gel, Uplifting Bath & Body Oil, of een andere geurkaars uit een van de andere ranges van Cowshed.

WERKSTOFFEN

De key-ingrediënten in de Grumpy Cow Uplifting Room Candle van Cowshed zijn:

Essentiële olie van Petitgrain: verkregen uit de bladeren en twijgen van de bittere sinaasappelboom, bekend om de natuurlijk ontspannende, verfrissende en verjongende werking.

Rode mandarijn essentiële olie: zoet, pittig en fris, meestal gebruikt om de bloedsomloop te verhogen in de huid te verbeteren. Ook gebruikt om stress en problemen met de spijsvertering te verlichten en om striae te voorkomen.

Essentiële olie van grapefruit: natuurlijk opwekkend en stimulerend; verkregen uit de schil van de vrucht. Heeft een heerlijk pittig aroma dat stimulerend en zeer verfrissend is.

De Cowshed geurkaarsen worden gemaakt van 100% natuurlijke wassen, GGO-vrije (Genetisch Gemanipuleerde Organismen-vrij), biologische en plantaardige gecertificeerde ingrediënten. De ingrediënten zijn afkomstig uit duurzame bronnen en zijn vrij van chemicaliën-, palm-, paraffine en petroleum was. De lont is loodvrij en gemaakt van natuurlijke vezels.

Bevat geen kunstmatige kleur, geen parabenen, geen sulfaten, geen petrochemicaliën. 

Niet getest op dieren.

OVER HET MERK

Wild Cow, Horny Cow, Lazy Cow, Moody Cow; alleen om de namen word je meteen verliefd op Cowshed. Anders dan de productnamen doen vermoeden is de bodycare verzorgingslijn super serieus. Het merk werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de gasten van de spa van het luxe Engelse Babington en nu is het merk vast onderdeel van de luxe hotelketen en spa´s van Soho House. Cowshed is een van de eerste merken dat zich specialiseerde in het gebruik van planten en kruiden en 100% natuurlijke essentiële oliën, proteïnes, aminozuren en vitamines. De producten staan bekend om hun aromatherapeutische eigenschappen die het welzijn van body en mind bevorderen.

PRIJS GEURKAARS | € 45,-