New Product

Bestsellers Roomspray en Linnen water nu in 240 ml

* Roomspray – Objets d’Amsterdam *

Een natuurlijke aromatische spray waarmee een unieke geurbeleving in huis gecreëerd wordt. De geur Objets d’Amsterdam is een sprankelende geur van witte thee, met citrustonen van bergamot en citroen.

– Inhoud: 240 ml
€49,-

* Linnenwater – Eau de Lavande *

Een natuurlijk lichtgeparfumeerde spray van lavendel met een vleugje musk en eucalyptus, om het bedlinnen te verfrissen en voor een goede nachtrust te zorgen.

– Inhoud 240 ml
€39,-

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM