NEW REDKEN BLONDE IDOL HAIRCOLOR

De dagen zijn weer langer en lichter. Mijn favoriete periode van het jaar: ZOMER Wat vind ik nou het allerleukste in deze periode? Dat is toch dat het haar ook weer lichter mag. Wil je blond krijg je blond is toch ons motto.

Bedenk je goed voor dat je blond gaat. Ga je naar een kapper die zegt dat hij je van diep donkerbruin in 1 x naar wit weet te toveren zijn er twee dingen aan de hand:

  • of hij/zij bedoelt dat je met één salonbezoek (van 8 uur) je haar lichter hebt.
  • hij/zij gebruikt een dermate slecht product waar je blonder van wordt maar tegelijkertijd ook chemisch geknipt word.

Ons advies: doe het in stappen en laat alleen de allerbeste producten gebruiken. Realiseer je dat als je lichter haar wil er verschillende termen om je oren kunnen vliegen. De termen bleaching, decolorizing en oplichten hebben allemaal één ding gemeen en dat is Oxidatie. Dat is wat je nodig hebt als je gaat ontkleuren.

Je onttrekt vocht en proteïnen uit het haar en dit moet weer teruggebracht worden. Nieuw in ons assortiment: Blonde Idol Lightening System.

Alles om blond haar te kleuren maar met respect voor de kwaliteit van jouw haar.

Hier wat leuke Blonde facts!
• Dat 59% van de vrouwen het liefst blond wil zijn
• 40% van de vrouwen haar haren blond kleurt
• Blonde haren in de toekomst zeldzamer worden
• 56% van de mannen zegt dat blonde haren zijn favoriet is

Nieuwschierig naar de NEW Blonde Idol van Redken? Vraag aan een van onze Coloristen naar de mogelijkheden voor jouw haar! Wil je blond? Dan krijg je van ons Blond!