NIEUW 

Shu Uemura Art of Hair Ultimate Reset.

Na de zomer kan je haar vast wel weer een oppepper gebruiken. Shu Uemura Art of Hair heeft een nieuwe versie van de Ultimate lijn. RESET: je haar terugbrengen naar zijn natuurlijke staat. 

De complete lijn voor extreem herstel voor beschadigd haar is verrijkt met biologische rijstextracten. Rijstextracten staan bekend om haar beschermende & vochtvasthoudende werking en dat is nou net wat after Summer hair nodig heeft! 

Het gebruik van rijst is één van de oudste beauty hacks van Japanse vrouwen.  

Een Japanse gezegde is zelfs toegewijd aan dit ingrediënt: “nuka bijin”, wat “mooi door de rijst” betekent.

Voordelen: 

Tien keer meer weerstand tegen haarbreuk,

Herstelt en voedt het haar voor een gezonde touch

Beschermt de haarvezel tegen hittetools

Flawless haar met een natuurlijke finish 

Je haar krijgt weer een ontzettende glans 

 

Wil je echt een keer een goede reset boek dan een van onze Shu Uemura Ceremonies; een complete wasmassage van 30 minuten met intense verzorging voor je haar. Deze ceremonies zijn te boeken in beide filialen! 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM