Nieuw in Het Haartheater: Rawceuticals

Cold Pressed Chemistry

Wij waren al fan van de Producten uit onze Beautyshop van emerginC Scientific Organics, een natuurlijke huidverzorgingslijn. Afgelopen maand lanceerde ditzelfde merk een RAW lijn. Een revolutionaire huidverzorging met pure, actieve koud geperste plantenextracten. De ingrediënten zijn minimaal bewerkt en hebben een maximaal effect op je huid.

Silke van der Laan, EmerginC: “Rawceuticals zijn huidverzorgingsproducten waarvan de ingrediënten minimaal verhit en bewerkt zijn om de gunstige werkstoffen zo veel mogelijk te kunnen behouden.”

RawCeuticals

De minimale bewerking van de ingrediënten in Rawceuticals gaat gelukkig niet ten koste van de houdbaarheid van de producten.

Welke producten zijn er?

CLEAN

Een cleansing oil om al het vuil van de stad en je make-up goed van je gezicht te halen.

BOREAL TONIC

Een Facetoner die de huid zacht en soepel maakt na het reinigen en ervoor zorg dat de andere producten beter worden opgenomen.

RED BERRY DUAL MASK & GOMMAGE

Dit twee in een product heeft de eigenschappen te voeden, hydrateren, schoon te maken, te exfoliëren en het haalt dode huidcellen weg.

EYE & LIP CRAFT

Een moisturizer voor de lippen en de ogen om fijne lijntjes tegen te gaan.

BLEND

Een rijke, soepel makende moisturizer voor dag en nacht.

RAW CLOTH

Een reinigingsdoekje voor je gezicht gemaakt van houtsnippers. Waneer deze nat is haalt dit doekje 99,9% van de bacteriën van je gezicht af.

Nieuwschierig naar RAWCEUTICALS? Vraag een van onze Beauticians om wat testers en ervaar deze Cold Pressed producten.

Verkrijgbaar in onze Beautyshop in Uptown.

PRIJS | v.a. € 45,-