NIEUW IN DE SALON: MR SMITH

Wat is Mr Smith?

MR Smit is gewijt aan stijl, inhoud en eenvoud: stijl gaat boven alles

substanties van ingredienten- de eenvoud van ontwerp.

 

De Visie van Mr Smith  is om uitzonderlijke, Australisch haarverzorgingsprodukten te maken die zorgvuldig zijn samengesteld uit geselecteerde Australische plantenextracten en essientiele olien.

 

 

Het innovatief gebruik van kalk, cacaozaad en tarwe eiwit, gecombineerd met mandarijn, jasmijnolie, rozemarijn en geranium, heeft geleidt tot een reeks van produkten die zijn ontworpen voor prestaties met behulp van alleen de beste produkten.

 

Onderscheidend door een verfijnde luxe!

Elk produkt is wetenschappelijk ontworpen en getest om de gewenste prestaties te leveren. Hydraterend, lichtgewicht en biologische voedend.

 

De Mr. Smith collectie zorgt voor een maximaal resultaat met behoud van de natuurlijke soepelheid en glans van het haar.

 

 

Mr Smit gelooft dat wat ze eruit laten even belangrijk is als wat ze erin

doen.

Dat is waarom we zijn toegeweid aan het maken van produkten die

geen SLS of parabenen bevatten.

Ze zullen nooit onze produkten testen

op dieren waardoor al hun produkten gecertificeerd zijn doot PETA.

 

Ontmoet Mr. Smith in Het Haartheater. See your Stylist!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM