Nieuw in Het Haartheater 

ELEVEN AUSTRALIA 

AUSTRALIAN. SIMPLE. EFFECTIVE.

dat zijn de trefwoorden van Joey Scandizzo en Andrew O’Toole – Founders van het merk. 

Wanneer zij in 2011 starten met het merk Eleven Australia, beginnen ze in de eerste instantie met één product; Miracle Hair Treatment. Dit product blijkt zo succesvol dat de lijn al snel wordt uitgebreid tot een volwaardig assortiment van 35 producten. De namen van de producten vertellen exact wat ze doen. Simpeler kan het niet! 

Wat maakt dit nieuwe merk zo uniek?

Alle conditioners, treatments en styling producten zijn zonder sulfaten. In de shampoos zit een kleine hoeveelheid sulfaat omdat deze goed moeten reinigen.

Alle ELEVEN Australia shampoos, conditioners en treatments hebben ingrediënten om het vervagen van je kleur te voorkomen.

Alle producten zijn zonder parabenen.

Alle proteïnen in de producten zijn op natuurlijke basis. `Ze halen deze uit soja en tarwe.

De producten kunnen gebruikt worden op de meeste extensions.

In een aantal producten zitten siliconen op natuurlijke basis verkregen uit zand. Deze zijn uitwasbaar, voorkomen vochtverlies en maken je haren makkelijk kambaar.

Dierproef vrij, Recyclebare verpakkingen, vegan friendly options, parabenen vrij en made in Australia. 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM