Nieuw: Kérastase GENESIS

Wist jij dat 88% van de vrouwen aangeven haarverlies te hebben? 

Ben jij ook anders gaan eten, heb je meer stress, ben je anders of meer gaan sporten? Gebruik je ook veel hittetools en zie je regelmatig haar in je borstel of je douche putje? 

Wij hebben de oplossing: Kérastase GENESIS.

Genesis is de eerste professionele haarverzorging om beide soorten haaruitval te behandelen – bij de wortel en bij vezelbreuk, voor alle vrouwen, in alle levensstijlen, met alle soorten van haaruitval. Een verzameling van 10 producten met het krachtigste complex om haaruitval tegen te gaan: Aminexil, inheemse cellen Edelweiss en Gemberwortels.

Voor het eerst pakt Kérastase een probleem aan dat bijna 88% van de vrouwen beweert te hebben: haaruitval als gevolg van het breken van het borstelen. Genesis is een versterkend haarverzorging systeem voor verzwakt haar, professioneel geformuleerd om breuk te versterken en te verminderen.

 

Wat hebben we voor in de salon? 

Poudre Detoxifiante – reinigend en bodygevende poeder/scrub 

Concentré Ampli Force – voor verzorging en versterking van de haarvezels 

Booster Genesis – Fusio Dose Bodygevende Booster 

 

Voor thuis: 

Bain Hydra-Fortifiant – Voor dun en vettig haar. Deze shampoo verwijdert voorzichtig talg en vervuiling deeltjes van de hoofdhuid en de vezels. Het voorkomt het risico van haaruitval door breuk. 

Bain Nutri-Fortifiant  – Voor dik en droog haar. Het verdikt de vezels door een intense veerkracht. Het biedt intense voeding en het ontwart het haar voorzichtig, daarnaast voorkomt het haaruitval door breuk. 

Fondant Renforçateur – Een aanvullende haarverlies en verstevigende conditioner. 

Masque Reconstituant – Voor Anti haarverlies en een body gevend masker. 

Defense Thermique – Een Blow-out lotion voor anti haarverlies, het werkt als een anti klit en heeft een versterkende formule. 

Activate 365  – Een met Aminexil hoofdhuid activerend serum. 

Ampoules Reactivintense – Ampullen met een anti haarverlies concentraat voor de nacht. Deze gebruik je iedere dag voor een periode van 6 weken. 

Ben je nieuwschierig naar deze producten? Loop dan binnen in een van een van onze salons voor samples.

#NEVERFALL 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM