Nieuw: No.75 Cèdre Sublime

No.75 Cèdre Sublime is een houtachtige, robuuste en warme geur; natuurlijk geparfumeerd met cederhout en patchoeli. Patchoeli geeft vooral de rijke aardachtige tonen, en cederhout geeft de geur een warm en lederachtig karakter. No.75 Cèdre Sublime is een geur voor zowel mannen als vrouwen en perfect voor de donkere dagen van het jaar.

 

No.75 Cèdre Sublime

Liquid Soap 300ml – €25

Een vloeibare zeep om het lichaam mee te reinigen en hydrateren. Bevat efficiënte ingrediënten uit de natuur en kan zowel als hand of lichaamszeep gebruikt worden.

No.75 Cèdre Sublime

Body Lotion 300ml – €35

Een aangename bodylotion om de huid zacht en soepel te houden. De natuurlijke basis bestaat uit sheaboter en kokosnoot extracten, welke beide voeden en hydrateren.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM