NIEUW: Soft Touch verpakking

Goed voor het milieu én de portemonnee

Als aanvulling op de bestaande collectie van glazen flessen, zijn de badkamer essentials van Marie-Stella-Maris nu ook in kunststof verpakking. Deze ‘frosted soft touch’ flessen bieden een handzamer en veiliger alternatief voor mensen die dat prettiger vinden in de badkamer.

Met de keuze voor HDPE als kunststof soort kiest Marie-Stella-Maris voor veiligheid, zonder in te leveren op design. De producten behouden de kenmerken waar Marie-Stella-Maris om bekend staat; clean en stijlvol.

PRIJS Bodylotion | € 35,-  Handsoap | € 25,-

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM