Nieuw in Uptown

COWSHED

Cowshed is een van de eerste merken dat zich specialiseerde in het gebruik van planten en kruiden en 100% natuurlijke essentiële oliën, proteïnes, aminozuren en vitamines. De producten staan bekend om hun aromatherapeutische eigenschappen die het welzijn van body en mind bevorderen.

In 1998 is Cowshed geboren en 18 jaar geleden zetten zij hun eerste luxueuze spa op in een heuse cowshed. Eerlijkheid, puur natuur en authenticiteit zijn kenmerkend voor alle producten van het Engelse bedrijf. Je vindt Cowshed spa’s nu over de hele wereld, van Miami tot Berlijn en Londen tot New York.

Cowshed houdt Moeder Natuur heel erg blij en tevreden; alle producten zijn voor honderd procent natuurlijk, vrij van parabenen, sulfaten, dierlijke producten (en dierproef vrij!), vrij van conserveringsmiddelen en bevatten geen kunstmatige geur en kleurstoffen.

Naast handcrème, beschikt Cowshed over een groot assortiment aan producten: geurkaarsen, bad- en bodyproducten tot luxueuze lotions, maar ook behandelingen straks in onze Beautyshop in Uptown.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM