Nieuw in Uptown

COWSHED

Cowshed is een van de eerste merken dat zich specialiseerde in het gebruik van planten en kruiden en 100% natuurlijke essentiële oliën, proteïnes, aminozuren en vitamines. De producten staan bekend om hun aromatherapeutische eigenschappen die het welzijn van body en mind bevorderen.

In 1998 is Cowshed geboren en 18 jaar geleden zetten zij hun eerste luxueuze spa op in een heuse cowshed. Eerlijkheid, puur natuur en authenticiteit zijn kenmerkend voor alle producten van het Engelse bedrijf. Je vindt Cowshed spa’s nu over de hele wereld, van Miami tot Berlijn en Londen tot New York.

Cowshed houdt Moeder Natuur heel erg blij en tevreden; alle producten zijn voor honderd procent natuurlijk, vrij van parabenen, sulfaten, dierlijke producten (en dierproef vrij!), vrij van conserveringsmiddelen en bevatten geen kunstmatige geur en kleurstoffen.

Naast handcrème, beschikt Cowshed over een groot assortiment aan producten: geurkaarsen, bad- en bodyproducten tot luxueuze lotions, maar ook behandelingen straks in onze Beautyshop in Uptown.