Nieuw in Uptown

COWSHED

Cowshed is een van de eerste merken dat zich specialiseerde in het gebruik van planten en kruiden en 100% natuurlijke essentiële oliën, proteïnes, aminozuren en vitamines. De producten staan bekend om hun aromatherapeutische eigenschappen die het welzijn van body en mind bevorderen.

In 1998 is Cowshed geboren en 18 jaar geleden zetten zij hun eerste luxueuze spa op in een heuse cowshed. Eerlijkheid, puur natuur en authenticiteit zijn kenmerkend voor alle producten van het Engelse bedrijf. Je vindt Cowshed spa’s nu over de hele wereld, van Miami tot Berlijn en Londen tot New York.

Cowshed houdt Moeder Natuur heel erg blij en tevreden; alle producten zijn voor honderd procent natuurlijk, vrij van parabenen, sulfaten, dierlijke producten (en dierproef vrij!), vrij van conserveringsmiddelen en bevatten geen kunstmatige geur en kleurstoffen.

Naast handcrème, beschikt Cowshed over een groot assortiment aan producten: geurkaarsen, bad- en bodyproducten tot luxueuze lotions, maar ook behandelingen straks in onze Beautyshop in Uptown.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater