NIEUWE TINTEN VAN DE SHADES EQ COLOR GLOSS

Wij houden van de haarkleur van Cara Delevingne. Het is niet bruin maar ook niet uber blond en het heeft ook iets weg van Parelmoer.

Redken heeft haar kleurenpalet van de Shades EQ Color Gloss uitgebreid met twee nieuwe fantastische kleuren.

Deze kleuren komen het meeste in de buurt van Cara.

Wat is de Shades EQ Color Gloss?

Shades EQ Color Gloss is een van de meest veelzijdige haarkleuringen die zorgt voor gezond, glanzend en gevoed haar. Shades EQ biedt een waanzinnige hoeveelheid mix mogelijkheden met een volledige reeks van meer dan 50 kleuren.

Ben jij er ook aan toe om je zomerse gele lokken om te laten toveren in een mooie Beige haarkleur? Vraag dan onze Stylisten om de nieuwe kleuren.

See your Stylist!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM