Nieuwste Beautybehandeling in Het Haartheater:

De Marrocare Infusion Oil TREATMENT

Wat is het?

Het is een Krachtige beautyelixer, voor maximale hydratatie en glans. 

Het is speciaal ontwikkeld om de elasticiteit van het haar te herstellen. Nu denk je vast: olie en vet haar dat gaat samen. Het tegendeel is waar. Je zal zien dat je haar er zeker niet vet uit gaat zien!

 

De Marrocare Infusion Oil bevat naast de twee actieve bestanddelen Tamarindeolie en Arganolie, een verzorgende mix van de volgende essentiële oliën; Kokosnootolie, Kukuiolie, Boababolie, Macadamiaolie, Moringaolie en Chiaolie.

 

De combinatie van deze krachtige oliën is rijk aan antioxidanten en vormt een krachtige beautyelixer die haarveroudering efficiënt tegen gaat.

Zodra de actieve bestanddelen in contact komen met hitte wordt de werking geactiveerd. Op deze manier worden de bestanddelen optimaal opgenomen door het haar, wat resulteert in sterk, gezond en glanzend haar.

 

De Infusion Oil is een multifunctioneel treatment dat:

•de vochtbalans en elasticiteit herstelt;

•hydrateert en beschermt;

•de schubben-laag en gespleten haarpunten repareert;

•UV-bescherming biedt.

 

Vraag naar deze in salon behandeling.

PRIJS | 25,-

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM