Nog even een Kerst Pretox?

Over twee weken is het Kerst en staat alles weer in het teken van heel veel eten en aankomen. Om de Crash in Januari kleiner te maken zeggen wij doe nog even snel een Pretox.

Wij zijn ontzettende fan van Munch in de Beethovenstraat. Een to go shop waar ze je helpen je welzijn te verbeteren, je lekkerder te voelen en meer energy te hebben!  Ready to eat, frisse en uitgebalanceerde maaltijden die je leven vergemakkelijken.

Zo halen wij daar ook wel eens ons 7-daags Detox pakket.

Met dit pakket boost je in totaal 7 dagen lang je lichaam met vitaminen en mineralen. Dit detox pakket is geschikt voor ervaren cleansers. Hun koudgeperste sappen bestaan uit voornamelijk groente en bevatten een enorme hoeveelheid vitaminen enzymen en mineralen. Ze persen de sappen speciaal voor jou en maken een lekkere combinatie van veel verschillende soorten groenten en fruit. Alle ingrediënten zijn biologisch, rauw en vers.
7 dagen zijn perfect om op een korte termijn je slechte gewoontes te doorbreken en een start te maken naar een gezondere levensstijl en om even voor de kerst die kilo’s er af te knallen.

PRIJS € 195,00

Nieuwschierig naar wat ze nog meer hebben? Kijk op munchfitfoodtogo.com

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater