Nog even een Kerst Pretox?

Over twee weken is het Kerst en staat alles weer in het teken van heel veel eten en aankomen. Om de Crash in Januari kleiner te maken zeggen wij doe nog even snel een Pretox.

Wij zijn ontzettende fan van Munch in de Beethovenstraat. Een to go shop waar ze je helpen je welzijn te verbeteren, je lekkerder te voelen en meer energy te hebben!  Ready to eat, frisse en uitgebalanceerde maaltijden die je leven vergemakkelijken.

Zo halen wij daar ook wel eens ons 7-daags Detox pakket.

Met dit pakket boost je in totaal 7 dagen lang je lichaam met vitaminen en mineralen. Dit detox pakket is geschikt voor ervaren cleansers. Hun koudgeperste sappen bestaan uit voornamelijk groente en bevatten een enorme hoeveelheid vitaminen enzymen en mineralen. Ze persen de sappen speciaal voor jou en maken een lekkere combinatie van veel verschillende soorten groenten en fruit. Alle ingrediënten zijn biologisch, rauw en vers.
7 dagen zijn perfect om op een korte termijn je slechte gewoontes te doorbreken en een start te maken naar een gezondere levensstijl en om even voor de kerst die kilo’s er af te knallen.

PRIJS € 195,00

Nieuwschierig naar wat ze nog meer hebben? Kijk op munchfitfoodtogo.com

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM