Nog meer haarkleur termen

Zoals jullie gezien hebben, ons SERVICE MENU is aangepast. Er stonden zoveel verschillende soorten haarkleuringen op en zelfs wij zagen door de bomen het bos niet meer.

Wij horen heel veel aan de telefoon: ik wil mijn uitgroei laten verven. We zien dat de behoeftes van kleur steeds specifieker zijn en heel veel van jullie toch steeds een kleine verandering willen.

Wij hebben de meest gebruikte termen voor jullie op een rijtje gezet, dus stel dat je een boeking gaat doen voor de volgende keer weet je exact waar we het over hebben gehad.

BABYLIGHTS:

Super dunnen highlights die heel fijn door je haar heen gaan. Veel dunner er fijner dan de reguliere Seamless Highlights.

CLASSIC COVER:

Heel simpel je uitgroei kleuren met 1 soort kleuring. Om even dat balkje weg te werken.

UNDER THE PART:

We zetten folies in je haar maar niet in de scheiding. We plaatsen de folies zo dat je nooit een uitgroei ziet direct in je scheiding.

ROOT SHADOW:

We kleuren je highlights de eerste twee centimeter iets donkerder in zodat je minder een lijn ziet en op het moment de rootshadow vervaagt krijg je je eigen kleur als iets meer te zien waardoor je niet of nauwelijks een snelle uitgroei of lijn ziet. We doen dit ook voor meer diepte. Hoe meer diepte, hoe voller je haar lijkt.

BALAYAGE:

Deze hoor je waarschijnlijk het meeste. Dit betekent niet donkere uitgroei en lichte punten. We kleuren highlights en kleurnuances in je haar doormiddel van een painting techniek. Freehand.

FACE FRAMING HIGHLIGHTS:

Highlights rond je gezicht. Direct in je haarlijn. We doen dit veel in combinatie met een Balayage. Wat je vroeger zag als je zes weken op het strand had gezeten. De voorste haren zijn fijner en lichten eerder op. Dit maken we na zodat je als je naar je kijkt een fris aangezicht hebt. Dit doen we om nog meer diepte in je kleur te krijgen. Plus volgens Ferry staat het heel jong!

TONER:

Een toner gebruiken we om je kleur nog specialer te maken. Vroeger om te corrigeren nu om die extra touch aan het haar te geven. We kunnen er alle kanten mee op.

BASEBREAK:

We breken je basis kleur en noemen de behandeling ook wel Sunkissed BLOND. Binnen 10 minuten is je eigen kleur 1/2 tot een hele tint lichter.

COLOR MELT:

Een combinatie van Babylights en Balayage. Duurt wat langer maar als je de eerste keer lichter gaat raden we deze behandeling aan.

 

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM