Noir Epic Treat

De zomer is bijna voorbij. Wij vinden het jammer maar je haar is er blij mee.  Het heeft een lekkere opkalefater gehad van alle zon en het zeewater. Daarnaast gebruik je ook vast stylingtools of een föhn!

Je haar  heeft nu dus behoefte aan extra verzorging.

De Epic Treat van Noir is een deep conditioning treatment die je haar helpt om sterker te worden en hertelt gespleten haarpunten.

Breng aan na het wassen, knijp je haar uit, breng aan op je lengten en punten, laat vervolgens 3- 5 minuten intwerken en spoel daarna uit.

Net zoals alle producten van Noir ruikt de Epic Treat ook heel lekker naar onder andere VANILLE, MUSK, CEDARWOOD en PATCHOULI

Verkrijgbaar bij alle salons van Het Haartheater.

Prijs €40,95

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM