Noir Stockholm BEACH MUSE

Sea Minerals Spray  |  150ml 

ZOMER: je kan weer met wat vochtiger haar naar buiten. Wij houden “juist” in de zomer heel erg van  natuurlijk vallend haar. 

In de salon gebruiken we verschillende droogtechnieken om je haar er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien. We horen dan: dit lukt me thuis nooit. 

Wij garanderen je met de Beach Muse van Noir Stockholm dat het je zeker gaat lukken. 

Op nat haar in je haar sprayen en drogen maar…… 

 

Wat. Een zeemineralenspray die zorgt voor volume, textuur en verzorging.

Wie. Voor kort en lang haar dat meer textuur nodig heeft.

Wanneer. aanbrengen op handdoekdroog haar voor meer textuur.

Hoe. Verstuiven op handdoekdroog haar, met één sectie tegelijk, vanaf een afstand van 20 cm, om je haar textuur te geven en beweeglijk te maken. Aan de lucht laten drogen of goed verspreiden voor een strandlook. Voor een undone-look gebruik je een ronde borstel.

Bevat. Speciaal voor Noir geselecteerde zeemineralen – Rhodophyceae-extract en zeesatijn, Aloë vera, pinot noir-druivenpittenextract.

Geur. Mandarijn, roze peper, peer, jasmijn, cederhout, patchoeli, vanille.

Een unieke, voedende zeemineralenspray die je haar meer volume en textuur geeft. Voor een sensuele en laid-back stijl ­– de perfecte undone-look. Bevat diverse bekende actieve bestanddelen, zoals Rhodophyceae – een bio-algenproduct en een natuurlijke bio-extender die haarschade kan voorkomen – en zeesatijn – afkomstig van een bloeiende plant die rijk is aan actieve bestanddelen voor het behandelen van beschadigd, dof en droog haar. De spray biedt bescherming tegen allerlei soorten stress die het haar kunnen beschadigen, zoals omgevings-, chemische en mechanische stress. De spray bevat ook aloë vera ­– dat rijk is aan aminozuren en vooral aan alanine, dat een vochtinbrengend effect op het haar heeft ­­– en pinot noir-druivenpittenextract – dat  rijk is aan procyanidinen en een bekende beschermer is tegen vrije radicalen en oxidatieve stress.

PRIJS | € 29,95