Nordic Faux Blond 

Summer is on his way dus we gaan nog een beetje blonder toch? 

Vraag om een Nordic Faux Blond! 

Anders dan een Balayage waar we nog heel veel donker in de aanzet laten zien kleuren we nu de blonde kleur hoger doormiddel van de Nordix Faux Foil techniek. Je ziet niet waar de blonde kleur vandaan komt, hij zit een stuk hoger en ook weer anders dan een Seamless Highlights zit het niet zo dicht op je aanzet. 

Een stoere blonde kleur die veel diepte heeft en een stuk lichter is. 

Na het zetten van de Nordic Faux Foils zetten we een Glaze/Toner over je haar om nog meer diepte te krijgen. 

Heb je er veel onderhoud aan? Nope! net als met de Balayage groeit hij heel subtiel uit. Het enige wat je tussendoor moet doen is een toner laten zetten. In de zomer kan het wel eens zo zijn door alle zon dat je kleur er sneller wat geler uit gaat zien. 

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM