OLAPLEX

Je wil je haar een andere haarkleur en je bent bang het verder te beschadigen……. dit hoeft dus echt niet, mits je natuurlijk al echt heel, heel, heel, slecht haar hebt door bijvoorbeeld eerdere kleuringen of veelvuldig gebruik van je stijltang of andere hitte bronnen. 

Wij werken in Het Haartheater nu ruim twee jaar met Olaplex en zien steeds mooiere resultaten en als we het haar van onze klanten terug zien na het gebruik van Olaplex op lange termijn is er een wereld van verschil zichtbaar. 

Wat is Olaplex? Het eerste en enige product dat het haar werkelijk hersteld. Olaplex herstelt verbroken zwavelbruggen in het haar. 

Deze bruggen kunnen breken als gevolg van thermische ( föhn, stijl- of krultang), mechanische (heftig borstelen) en chemische behandelingen, maar ook door invloeden van buitenaf (UV, warmte, vocht, chloor etc.).

Het resultaat bij het gebruik van Olaplex is gezond haar. Gezond haar is sterk, goed gehydrateerd en glanzend. Olaplex brengt jouw haar terug naar de originele staat die het had voordat het ooit beschadigd werd.

 

HET OLAPLEX 1, 2,  (3 slaan we over) 4, 5 VOOR IN DE SALON

Met Olaplex No. 1 doen we een herstelbehandeling in je haar. We wassen je haar, voegen de herstelbehandeling toe en laten je haar minimaal 20 minuten herstellen, zie het als een Spa behandeling.

Wij zien direct tot waar je haar hersteld is en ook wat echt heel slecht is waar we eigenlijk niks meer mee kunnen. 

Met Olaplex No. 2 doen we een nabehandeling bij de wasbak en we fixeren het haar. 

In de salon doen we daarna stap 4 en 5. 

Wat ga je thuis doen? 

HET OLAPLEX 3-4-5 SYSTEEM VOOR THUIS

In drie stappen naar Gezond, glanzend en sterk haar. 

Olaplex No. 3 Hair Perfector:

De Hairperfector is de Olaplex herstelbehandeling die je zelf 1 x per week thuis uitvoert. Het herstelt de verbroken zwavelbruggen aan de binnenkant van het haar blijvend, zonder dat de resultaten worden uitgespoeld na een aantal wasbehandelingen. Repareert beschadigingen aan het haar als gevolg van styling, warmtebronnen en invloeden van buitenaf tussen je bezoeken aan de salon door. 

De Hairperfector is 100% veganistisch. 

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo 

Ontwikkeld op basis van het unieke Olaplex ingrediënt dat zwavelbeugen verbindt. Het herstelt de interne structuur, geeft het haar kracht en zorgt voor een perfecte hydratatie. Het geeft een prachtige glans en maakt het haar goed handelbaar. Geschikt voor alle haartypes. Vrij van Sulfaten, parabenen, gluten en noten. Veilig voor gekleurd haar en 100% veganistisch. 

Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner 

Ook weer ontwikkeld op basis van het unieke Olaplex ingrediënt dat zwavelbeugen verbindt. Herstelt en hydrateert het haar zonder het haar zwaar te maken. Schade en pluizig haar zal verdwijnen met sterk, gezond en glanzend haar als resultaat. Geschikt voor alle haartypes. Vrij van sulfaten, parabenen, gluten en noten. Veilig voor kleur en 100% veganistisch. 

PRIJZEN 

No.3, 4 en 5 per stuk € 29,95

 

Olaplex bevat geen sulfaten, ftalaten, parabenen, MIT, DEA, Aldehyden, gluten, noten en is niet op dieren getest.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM