One of our favorites!

NOIR STOCKHOLM Silkes Cream.

Wat is het?

Een vochtinbrengende, zijdeachtige stylingcrème met een lichte hold en een prachtige glans. Het brengt het haar in model, temt statisch haar en brengt vocht in.

Hij is ideaal om je haar snel een opfrisser te geven. Geeft je direct verzorging wanneer je het nodig hebt. Kortom: een nieuwe klassieker.

 

Bevat diverse bekende actieve bestanddelen:

pinot noir-druivenpittenextract

is rijk aan natuurlijke procyanidinen en een bekende beschermer tegen vrije radicalen en oxidatieve stress; Rhodophyceae

Wat is dat laatste?

Een bio-algenproduct en een natuurlijke bio-extender die haarschade kan voorkomen.

Wat zit er nog meer in?

Aloë vera, dat rijk is aan aminozuren, en vooral aan alanine, dat een vochtinbrengend effect heeft op je haar; en speciaal voor Noir geselecteerde eiwitten uit zijde en tarwe – voor meer volume en soepel haar.

 

Hoe gebruik je dit product?

Aanbrengen op droog haar en met de handen in model brengen. Voor meer vorm, minder statisch haar en een betere glans en textuur.

See your Stylist!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM