Ontdek de Coola Organic Suncare Producten

Coola Organic Suncare is opgericht door de Californische Eco-Entrepeneur Chris Birchy in 2002. Na jaren onderzoek gedaan te hebben met een professioneel team aan zon, huid en voedingsspecialisten hebben zij een serie producten op de markt gebracht die duurzaam, organic, biologisch en lokaal geproduceerd zijn.

De kern: Laten we ons een bewust zijn van wat de zon met de huid doet en eens goed beseffen wat we op onze huid smeren en wat de daarbij behorende gevolgen kunnen zijn. We maken ons namelijk wel geregeld druk over wat wij in ons lijf stoppen, dus waarom dan ook niet opsmeren?

Coola Suncare is een groen merk, maar nog altijd een luxe product. Alle producten van Coola beschermen en voeden tevens de huid met mineralen, vitamines, natuurlijke phyto beschermers en antioxidanten die de veroudering tegen gaan. Coola Suncare gebruikt nooit paba, parabenen, petroleum of ftalaten en is daardoor dus ook voor de meest gevoelige en lichte huid geschikt waardoor de bruining langer, intenser en beschermender gerealiseerd wordt.

Waar te koop? In onze Beautyshop in Uptown.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater