Ontdek de Coola Organic Suncare Producten

Coola Organic Suncare is opgericht door de Californische Eco-Entrepeneur Chris Birchy in 2002. Na jaren onderzoek gedaan te hebben met een professioneel team aan zon, huid en voedingsspecialisten hebben zij een serie producten op de markt gebracht die duurzaam, organic, biologisch en lokaal geproduceerd zijn.

De kern: Laten we ons een bewust zijn van wat de zon met de huid doet en eens goed beseffen wat we op onze huid smeren en wat de daarbij behorende gevolgen kunnen zijn. We maken ons namelijk wel geregeld druk over wat wij in ons lijf stoppen, dus waarom dan ook niet opsmeren?

Coola Suncare is een groen merk, maar nog altijd een luxe product. Alle producten van Coola beschermen en voeden tevens de huid met mineralen, vitamines, natuurlijke phyto beschermers en antioxidanten die de veroudering tegen gaan. Coola Suncare gebruikt nooit paba, parabenen, petroleum of ftalaten en is daardoor dus ook voor de meest gevoelige en lichte huid geschikt waardoor de bruining langer, intenser en beschermender gerealiseerd wordt.

Waar te koop? In onze Beautyshop in Uptown.