Redken Acidic Bonding Concentrate voor BESCHADIGD HAAR

Dit drie stappen systeem is geformuleerd met citroenzuur, een alfahydroxyzuur in het geconcentreerde Bonding Care Complex van Redken, een technologie die de verzwakte bindingen van het haar versterkt en de kracht en veerkracht van beschadigd haar verbetert voor onmiddellijk zichtbare resultaten. 

Bij gebruik als een 3-stappen systeem van shampoo, conditioner en conditionerende leave-in-behandeling, geven de pH-balancerende formules van Acidic Bonding Concentrate het haar de intense conditionering en ultieme reparatie die droog, beschadigd haar nodig heeft. Bovendien, voor alle Color Lovers die er zijn, is het geschikt voor gekleurd haar, helpt het beschermen tegen kleurvervaging en is het sulfaatvrij ook niet geheel onbelangrijk! 

Schade en droogheid zijn een van de meest voorkomende en frustrerende haarproblemen. 

Je haar kan om vele redenen beschadigd raken: het bleachen, Balayage en highlighten van je haar en overmatig föhnen en andere hitte tools. vergeet ook niet blootstelling aan de zon en wind. Dat maakt alles tot coupe wanhoop! 

Als je haar droog of beschadigd is, is het belangrijk om te weten dat je je lokken kunt hydrateren, versterken en herstellen met het juiste haarverzorgings regime. 

Dit is het onmisbare systeem voor het hydrateren en herstellen van alle soorten beschadigd haar. Dit alles-in-één systeem biedt ultieme reparatie, intense conditionering en bescherming tegen kleurvervaging en is voor alle haartypes en texturen.

Bestel hier online