ONTDEK NIEUW Redken Acidic Bonding Concentrate voor BESCHADIGD HAAR

Dit drie stappen systeem is geformuleerd met citroenzuur, een alfahydroxyzuur in het geconcentreerde Bonding Care Complex van Redken, een technologie die de verzwakte bindingen van het haar versterkt en de kracht en veerkracht van beschadigd haar verbetert voor onmiddellijk zichtbare resultaten. 

Bij gebruik als een 3-stappen systeem van shampoo, conditioner en conditionerende leave-in-behandeling, geven de pH-balancerende formules van Acidic Bonding Concentrate het haar de intense conditionering en ultieme reparatie die droog, beschadigd haar nodig heeft. Bovendien, voor alle Color Lovers die er zijn, is het geschikt voor gekleurd haar, helpt het beschermen tegen kleurvervaging en is het sulfaatvrij ook niet geheel onbelangrijk! 

Schade en droogheid zijn een van de meest voorkomende en frustrerende haarproblemen. 

je haar kan om vele redenen beschadigd raken: het bleachen, Balayage en highlighten van je haar en overmatig föhnen en andere hitte tools. vergeet ook niet straks blootstelling aan de zon en wind. Dat maakt alles tot coupe wanhoop! 

Als je haar droog of beschadigd is, is het belangrijk om te weten dat je je lokken kunt hydrateren, versterken en herstellen met het juiste haarverzorgings regime. 

Nu introduceert Redken het haarverzorgingsregime om beschadigd haar te herstellen en onmiddellijke resultaten te bieden voor een totale haartransformatie. Ontdek de alles-in-één haaroplossing en ervaar de krachtigste haarverzorging van Redken: 

NIEUW Acidic Bonding Concentrate, beschikbaar vanaf 1 maart.

Dit is het onmisbare systeem voor het hydrateren en herstellen van alle soorten beschadigd haar. Dit alles-in-één systeem biedt ultieme reparatie, intense conditionering en bescherming tegen kleurvervaging en is voor alle haartypes en texturen.

Vraag naar de Nieuwe Acidic Bonding Concentrate in een van onze salons. 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater