Nordic Blond Hair verzorgen

De zoektocht naar mooie producten is tegenwoordig niet heel lastig meer, maar de zoektocht naar “echt” goede producten daarentegen wel. Er is zoveel te koop en ieder merk zegt de beste te zijn.

Wij maken regelmatig een selectie en de beste blijven. Sommige komen en gaan ook weer maar er zijn er ook die blijven.

Ben jij Nordic Blond of ben je van plan het te worden? Bedenk je dan wel dat je haar echt extra verzorging en ander onderhoud nodig heeft. (lees alles over Platinum haar). Wat je niet wil is dat je binnen twee weken met p**geel haar rond loopt.

 

Hier onze favorites voor Helder licht blond haar:

 

1 Philip B Icelandic Blond Shampoo 

Een verhelderende en glans booster voor lichtblond haar.

Het houdt je kleurtoon helder terwijl kopertinten worden geneutraliseerd. Blond haar is na het wassen weer helder en koel.

Je wast je haar net als je het normaal wast. Laat het schuimen aan de bovenkant en werk naar beneden. Kijk uit in je contouren doe die als laatste, die pakken heel snel de violet toon op. Laat maximaal drie minuten inwerken.

Philip B® Icelandic Blonde Shampoo is veganistisch en bevat geen parabenen, ftalaten, sulfaten of gluten; veilig voor kleur- en keratinebehandelingen; dierproefvrij. De gebruikte plantenextracten zijn op een verantwoorde wijze verkregen en alle verpakkingen zijn recyclebaar.

PRIJS | € 48,-

 

2 Mr. Smith BLOND

Een treatment voor Nordic Blond dus. Het is geen masker en ook geen conditioner maar echt een treatment conditioner. Na BLOND gebruik je nog een extra conditioner als je haar heel droog is van het bleachen. Het haalt de gele tonen uit je haar en zorgt ervoor dat je haar weer helder blond is. Gebruik het niet teveel. 1x in de twee weken is voldoen.

Je wast je haar, maakt het handdoek droog, je brengt ter grote van een twee Euro munt aan op je haar, verdeel het goed,  laat 1 minuut inwerken en daarna spoel je het uit.

PETA certified vegan. Sulfaat, parabenen en siliconen vrij.

PRIJS | € 42,90