Onze oktober top 4

GHD CURVE CLASIC WAVE WAND 

De GHD Classic Wand Curler is speciaal ontworpen met 6 sensoren. De sensoren zorgen ervoor dat de warmte wordt verdeeld. Ook heeft deze krultang een tri-zone-technologie. Deze technologie zorgt dus voor verdeling van de warmte maar ook zeker voor mooie en duurzame resultaten. De tang heeft een keramische plaat en is voorzien van een goede grip wat fijn is voor het stylen van de haren. De GHD Classic Wand Curler zorgt ervoor dat het haar mooie en glamoreuze golven krullen krijgt.

NOIR EPIC TREAT DEEP CONDITIONING MASK 

Hier kunnen we kort over zijn: dit is episch. Een uniek, lichtgewicht, diepgaand voedend masker, dat zo vol voedende haarverzorgingsingrediënten zit dat het vanaf de eerste behandeling meteen gespleten punten begint te repareren en beschadigd haar nieuw leven inblaast. Zelfs de meest hopeloze haarbos kan gered worden. Trust us. We zien het elke dag gebeuren. PRIJS | € 40,95

REDKEN WIND BLOWN 

Redken Wind Blown 05 is een ultra lichte finisher en geeft het haar de perfecte luchtige finish. Het verfrist het haar en geeft een zachte matte en natuurlijke warrige textuur.

PRIJS | € 19,20

REJUVANATING POIL BY PHILIP B 

De verjongende Olie uit de Philip B Conditioner-serie is een hoogwaardige verzorgingsolie die rijk is aan actieve ingrediënten. Het ontspant en regenereert een gestresste hoofdhuid. Zuivere plantaardige ingrediënten worden snel opgenomen en ontwikkelen een unieke anti-aging werking. Na een paar dagen zie je al resultaat. 

PRIJS | € 44,-

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM